مقتدايي: نبايد حاشيه نشيني به مركز شهر تعميم یابد
استاندار خوزستان با تاكيد بر لزوم انجام اقدامات كوتاه مدت براي حل گره هاي ترافيكي در همه شهرستانها، گفت: همه ما تئوريسينهاي خوبي هستيم ولي حرفهاي زیبا و تصميمات خوب بايد از قالب شعار خارج شده و عملياتي شوند.
به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خوزستان، عبدالحسن مقتدايي در جلسه شورای ترافیک استان كه امروز (۳۱ خردادماه) برگزار شد، اظهار كرد: اگر مباحث مطرح شده پيرامون توسعه پايدار در استان عملياتي مي شد، تحول عظيمي در استان ايجاد مي شد. به همين منظور در عملياتي كردن آن به گونه اي رفتار شد كه زمان از دست رفته نداشته باشيم و پس از تصويب، در حضور آقاي جهانگيري رديف براي توسعه پايدار استان مشخص شد.
وي ادامه داد: در بحث راه ها و مسايل ترافيكي نيز همه نهادها و دستگاهها در تعامل با يكديگر بايد عملياتي اقدام كنند. چون هر تعهدي كه وزارت راه در اين زمينه داده باشد در برنامه قرار مي گيرد و در بودجه ۹۵ داراي رديف خواهد شد. بنابراين تا قبل از شهريور ماه، همه نهادهای خدماتي و امدادي، انتظامي و دستگاه هاي مرتبط با اين موضوع باید تمام اقدامات لازم جهت ساماندهي مساله راهها و مباحث ترافيكي شهرها را مشخص كنند.
استاندار خوزستان عنوان كرد: شهرهايي چون دزفول، اهواز، ماهشهر و آبادان از شهرهاي پرترافيك استان هستند. البته گره ترافيكي اين نيست كه فرمانداري يا شهرداري اعلام كند بلكه از نظر علمي بايد راهنمايي و رانندگي متولي تعيين نقاط پرترافيك و گرههاي ترافيكي باشد.
مقتدايي با اشاره به اينكه نبود پاركينگ عمومي يكي از علل ايجاد گره ترافيكي است، گفت: اموال دولتي و غيره بيت المال هستند كه اين حق را داريم در ساعات غيراداري از فضاي آن در جهت پاركينگ استفاده كنيم. بنابراين پس از مشخص شدن نقاط ترافيكي در همه شهرهاي استان، فرماندار در جلسه نهادها، دستگاههاي مرتبط با اين موضوع را دعوت و برای انجام اقدامات عملياتي تصميم گيري کنند. اين تعامل براي آن است كه شخصي بخشنامه نكند كه اين اموال بيت المال است و نمي توان از آنها استفاده كرد. شهرداريها و شوراهاي شهر نيز نقاطي كه از آنها امكان استفاده به عنوان پاركينگ وجود دارد، را مشخص كنند.
وي درباره مجتمع هاي پزشكي در محدوده هايي مانند كيانپارس نيز اظهار كرد: نبايد حاشيه نشيني را به مركز شهر تعميم دهيم لذا لازم است ترافيك در اين نقاط به صورت مناسبي هدايت شود. به طور نمونه وقتي بيمار به مركز درماني يا مجتمع پزشكي مراجعه مي كند، پس از پياده كردن بيمار خود بايد خودرو را از آن نقطه جابجا كند تا ترافيك به نقاط ديگر هدايت شود.
دیدگاهتان را بنویسید