معاون عمرانی استانداری خوزستان گفت: مجتمعهای متعددی بدون پارکینگ در حال ساخت هستند که بازنگری در صدور مجوز برای این ساخت این ساختمانها ضروری است .
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، احمد سیاحی در جلسه شورای ترافیک استان، که امروز یکشنبه (۳۱ خردادماه) برگزار شد، اظهار کرد: موضوعات مربوط به حمل و نقل ترافیک موضوعاتی تیمی است و تشکیل یک تیم برای بررسی این موضوعات دلالت بر این می کند که برای رسیدن به هدف همه باید از هم حمایت کنند و چنانچه ضعفی از یکی از اعضا رخ دهد، اعضای دیگر در صدد پررنگ کردن ضعف نباشند بکله در جهت رفع آن تعامل داشته باشند.
وی ادامه داد: با ایجاد تعامل بین دستگاه های مختلف و انجام اقدامات بسیار، در سوانح جاده ای سال ۹۳ نسبت به سال قبل از آن، شاهد کاهش شدید تلفات بوده ایم. همچنین در نوروز ۹۴ نسبت به نوروز ۹۳ کاهش تلفات داشته ایم.
معاون عمرانی استانداری خوزستان افزود: اقداماتی چون ایجاد محدودیت تردد در محل پل زال به اندیمشک و جاده امام صادق(ع)، تعیین محدودیت در مورد سبقت و سرعت غیرمجاز، نصب تابلوهای راهنمایی و رانندگی، همگرا کردن کلیه دستگاه های مرتبط و مشخص کردن اولویتهای لازم اقدام در جهت ساماندهی ۱۳ محور بحرانی، از جمله اقداماتی است که در دستور کار قرار گرفته و عملیاتی شده است.
سیاحی در ادامه به کمبود علائم و تابلوهای راهنمایی و رانندگی در شهر اشاره کرد و گفت: در جلسه شورای ترافیک ۱۸ خردادماه، بحث ضرورت احداث کارخانه تولید تجهیزات و علائم راهنمایی و رانندگی مورد بحث قرار گرفت که لازم است برای عملیاتی کردن آن از مشارکت بخش خصوصی استفاده کرد و سرمایه گذار برای این موضوع اعلام آمادگی کند.
وی اظهار کرد: در مباحث ترافیکی و انجام اقدامات لازم برای مشارکت ترافیک، نباید جزیره ای فکر و عمل شود. نقاط پرترافیک شهرهای استان به شدت فقر پارکینگ دارند لذا باید در ساعات خارج از ساعتهای اداری و آموزشی از فضای مدارس و آموزشگاه ها برای پارکینگ استفاده شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا؛ سرهنگ عادل مجدمی نیز در این جلسه اظهار کرد: کمبود پارکینگ عمومی در سطح شهرها علاوه بر ایجاد گره ترافیکی، موجب شده بسیاری از اعمال قانون هایی که صورت می گیرد، مربوط به توقف خودورها و ایجاد ترافیک باشد.
وی ادامه داد: در بسیاری از استانها به این نتیجه رسیده اند که برای ساخت مجتمع های پزشکی در برخی نقاط شهرها مجوز صادر نشود و درخواست می کنیم در استان ما نیز این اقدام صورت بگیرد. در این زمینه نباید هنوز قانون سال ۳۲ را ملاک قرار دهیم. لازم است قانون صدور مجوز برای ساخت این مجتمع ها بازنگری شود. در مواردی خود پزشکان نیز به دلیل وجود ترافیک و توقف های متعدد دچار مشکل شده اند.
رییس پلیس راهور خوزستان به برگزاری دوره های آموزش مسایل ترافیکی ویژه فرمانداران، بخشداران و شهرداران اشاره کرد و گفت: در این دوره نزدیک به ۲۰۰ نفر از فرمانداران، شهرداران و بخشداران و همچنین یک هزار و ۳۰۰ نفر از دهیاران آموزشهای لازم را فرا گرفتند. با توجه به تاثیرگذاری بحث آموزش در این مقوله، استقبال خوبی در این مرحله صورت گرفت.
به گزارش خبرنگار ایسنا؛ همچنین در این جلسه یزدی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: در کیانپارس و محدوده هسته مرکزی شهر در مجموع ۲۰ نقطه شناسایی شده که می توان از فضای آنها جهت پارکینگ استفاده کرد.
وی ادامه داد: برای این منظور ۱۱ نقطه در کیانپارس و ۹ نقطه شامل یک مورد اداری و ۸ مورد فضای آموزشی، شناسایی شده اند. در مرحله بعد نیز تعیین نقاط با این هدف در منطقه زیتون قرار دارد که در این هفته نقاط مشخص می شوند.
به گزارش خبرنگار ایسنا؛ در پایان این جلسه استانداری خوزستان با اهدای لوح از سرهنگ قدرتی، رییس پلیس راه خوزستان که به دنبال کاهش تلفات در ایام نوروز، از سوی ناجای کشور به عنوان مدیر برتر سال ۹۴ در طرح نوروزی شناخته شد، تقدیر کرد.

اشتراک این خبر در :