سامانه خرید و توزیع کتابخانهای در استان معیوب است/مینا عفراوی
یک نویسنده و استاد دانشگاه خوزستانی از سیستم خرید و توزیع کتابخانهای در استان به شدت انتقاد و آن را یک چرخه معیوب توصیف کرد.
«عبدالله لشکرزادهمیسانی» در گفتوگو با خبرنگار همشهری با اشاره به وضعیت نگارش، چاپ، نشر، توزیع و قرائت کتاب در استان و کمبودها و نبود حمایتها از نویسندگان گفت: حاکمیت فرهنگ شفاهی، نبود سازوکار مناسب یارانه دولتی در صنعت نشر، ممیزی، ضابطهمند نبودن حقوق نویسنده و ناشر، کیفت پایین ابزار و مواد خام (کاغذ صحافی و…)، نبود نیروی انسانی متخصص در صنعت نشر و از همه مهمتر نبود سیستم توزیع مهمترین مشکلات حوزه کتاب هستند.
وی به کتابی که به تازگی از او منتشر شده اشاره کرد و افزود: کتاب انطباعات عن الشخصیة الاهوازیة(برداشتهایی از شخصیت یک فرد اهوازی) یک پژوهش میدانی از اوضاع اجتماعی کنونی خوزستان است، البته بخشهای نخست آن به روند تحولات ۱۰۰ ساله اخیر منطقه و تقابل سنت و مدرنیته پرداخته است. وی در ادامه به کتاب دیگر خود پرداخت و بیان کرد: کتاب سیاست و حکومت در نهجالبلاغه نیز امسال چاپ شد که ضمن پرداختن به بنیادهای فلسفی اندیشههای سیاسی غرب به مقوله سیاست در اسلام به ویژه نهجالبلاغه پرداخته است. حقوق ملت، مشروعیت، آزادی، عدالت، نسبت اخلاق و سیاست، حقوق زن، حقوق بشر و سیاست خارجی پارهای از عنوانهای این کتاب است.
گفتنی است که این دو کتاب در هزار نسخه و از سوی انتشارات مهر سجاد چاپ شده است. همچنین از همین نویسنده کتاب «شیوهها و رویکردهای تفکر» در سال ۹۱ از سوی انتشارات سرزمین خوز چاپ شده بود.
مینا عفراوی – خبرنگار همشهری
دیدگاهتان را بنویسید