یک کارشناس تغذیه گفت: روزه داران ۳۰ دقیقه پس از صرف افطار، وعده اصلی غذا را میل کنند.

به گزارش مراسلون به نقل از خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خوزستان، سید احمد حسینی اظهار كرد: فرد روزه دار بايد افطار خود را با چاي كمرنگ و كم شيرين يا آب زعفران ولرم و دو عدد خرما آغاز کرده و وعده اصلي را ۳۰ دقيقه پس از آن ميل كند.
وی افزود: غذاي اصلي پس از افطار، نبايد سنگين و حجم دهنده باشد تا فشاري را به معده وارد نكند. نوشيدن آب بين وعده افطار تا سحر باید به اندازه كافي باشد تا فرد در طول روز دچار كم آبي بدن نشود.
این کارشناس تغذیه عنوان كرد: توصیه می شود در وعده افطاري، سبزيجات و ميوه و هندوانه براي تامين آب مورد نياز بدن مصرف شود.

اشتراک این خبر در :