دیدار فعالان اجتماعی کوت عبدالله با مسئول کميته امداد امام خميني (ره) شهرستان کارون
به منظور تبادل نظر و ارائه راهکارهای عملی جهت محروميت زدائی از منطقه، تنی چند از فعالان اجتماعي کوت عبدالله روز چهارشنبه یازدهم شهريور ماه با حضور در دفتر مسئول کمیته امداد امام خميني (ره) شهرستان کارون با ایشان دیدار کردند.
در این نشست دوستانه که با حضور آقای کنانی معاون پشتیبانی اداره مذکور برگزار شد، ابتدا آقای درویشی مسئول کميته امام خمینی(ره) شهرستان کارون ضمن خیر مقدم به میهمانان ، تاریخچه تأسیس کميته را ذکر کرد سپس به شرح عملکرد آن پرداخت و حوزه فعالیت و وظایف آن را بر شمرد.
ایشان سال تأسیس حقیقی کميته را نه ۱۴ اسفند ۱۳۵۷ بلکه سال ۴۳ دانست و گفت که بازاریان مقلّد امام (ره) از آن سال به مددجويان و خانواده های مبارزانی که به زندان می افتادند کمک میکردند و از آن سالها طرح تأسیس کميته پی ریزی شد. وی افراد تحت پوشش این کميته را ۲۶۰۰ مددجو اعلام کرد و افزود : « علاوه بر مستمری ماهانه که در اختیار مددجويان قرار مي گیرد آیتمهای ديگری مانند کار آفريني، وامهای کارانگیزی و خوداشتغالی، دورههای آموزشی جهت خانوادههای مددجويان و فرزندان آنها، کمکهای دانشآموزشی درطرح مهر برای فرزندان مددجويان ، فعالیتهای فرهنگی از قبيل اردوهای تفريحي البرز و بوشهر و زیارت شهر مشهد و عتبات عالیات و غيره در سرلوحه کار ماست و در حال حاضر زمان رسیدگی به پرونده مددجويان بین یک هفته تا يک ماه است در حالی که قبلا مدت بسیار طولانی را می طلبید، هم اکنون ۳۲ نفر پرسنل داریم و ساختمان جدید اداره در شرف ساخت میباشد.» آقای درویشی در ادامه سخنان خود گفت : « با رایزنی های انجام شده قسمتی از شهر اهواز به ما ملحق شد تا از کمک آن بهره مند باشیم و مناطقی از پاداد و آخر آسفالت و صنايع فولاد در اختيار ما قرار گرفت که با استفاده از این امتیاز و با همت و تلاش امام جمعه کارون ۳۰ دستگاه کولر از صنایع فولاد دریافت کردیم که بین مددجویان قلعه کنعان توزیع خواهد شد.
در ادامه این جلسه فعالان اجتماعی ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان کميته امداد امام خميني (ره) شهرستان کارون به بیان دیدگاههای خود در زمينه راهکارهای عملی محرومیت زدائی از چهره منطقه پرداختند و با ارائه طرحها و پیشنهاداتی خواستار بهبود وضع شدند. شیخ هادی دراجي یکی از فعالان اجتماعي با اشاره به محروميت منطقه و نياز شدید آن به همدلی و همزبانی مردم و مسئولان گفت: « مسئول کميته می تواند با بکارکیری یک کارشناس آگاه به عادات، تقالید، زبان و ادبیات و بافت فرهنگی منطقه در راستای شناخت بیشتر و ارتباط بهتر با مددجویان گام بر دارد که این امر در تسهیل و تسریع امور و نیز ایجاد پل ارتباطی بین کميته و مددجويان مؤثر و کار ساز است » که این پيشنهاد با استقبال آقای درویشی روبرو گردید.
آقای محمد مهديه یکی دیگر از فعالان با اشاره به عملکرد برخی باغدران شهرهای دیگر در بسته بندی ويژه محصولات خود و عرضه مستقيم آنها به بازار گفت: «این کميته می تواند با راه اندازی کلاسهای توجيهی و آموزشی جهت نخلداران شهرستان کارون و توسعه این روش در بین آنان اقدام به کار آفريني نماید» حاج عبدالامير باوی بحره یکی دیگر از فعالان اجتماعي ضمن بیان اهميت تبليغات و اطلاع رساني، پيشنهاد نصب تعدادی بنر در معابر عمومی جهت جذب کمکهای مردمی و ارتباط با معتمدین را خواستار شد و هزینه بنرها را نیز تقبل کرد .
دكتر حسين ناصري از فعالان شهرستان كارون نيز طي سخناني ضمن يادآوري نكات مهمي از قبيل استفاده از ظرفيت دانشكده نفت كوت عبدالله و نقش مهمي كه مي تواند در اين راستا ايفا نمايد ، بر نقش نمايندگان مجلس نيز تأكيد و گفت : ما بايد از نمايندگان بخواهيم كه در كمك به كميته امداد و جذب كمكهاي مالي ادارات وسازمانها كوتاهي نكنند ، ايشان در فرازي ديگر از سخنان خود نقش مساجد را انكار ناپذير دانست.
سيد كاظم قريشي كار فرهنگي در حوزه كميته امداد و خانواده هاي تحت پوشش را حائز اهميت دانست و جهت داير كردن كلاس آموزش تئاتر براي فرزندان خانواده هاي تحت پوشش اعلام آمادگي كرد.
حاج عبدالله حزبه پوران نیز به نوبه خود خواستار گسترش کار کميته و ورود آن در محلات و ایجاد مراکز محلی جهت جلب کمکهای مردمی شد و نقش روحانيون را در این زمينه گوشزد کرد .
در پايان مهندس درویشی مسئول کميته امداد امام خمينی (ره) شهرستان کارون با تشکر از حضور فعالان اجتماعی و دغدغه آنها نسبت به امور جامعه، نوید راه اندازی مراکز نیکوکاری در محلات در آینده نزدیک را داد و گفت که بسیاری از خواستههای فعالان با گشایش این مراکز برآورده خواهد شد .

دیدگاهتان را بنویسید