نویسنده: مهدی بحرانی پور خرمشهر
  جلسه شورای آموزش و پرورش خرمشهر به منظور بررسی آخرین وضعیت مدارس و آموزش این شهرستان در حالی برگزار شد که مسئولان محلی بر ممنوعیت دریافت وجه نقدی در مدارس دولتی از اولیا تاکید کردند. این جلسه در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه خرمشهر و با حضور حیاتی، فرماندار خرمشهر، سرپرست موقت اداره آموزش و پرورش خرمشهر، مسئولان نظامی، شهرداران خرمشهر و مینوشهر و دیگر مدیران مربوطه برگزار شد.

تنها۴۰۰  کولر از ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه مورد نیاز تامین شده است
سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان خرمشهر در ابتدای این جلسه به عمده مشکلات تجهیزاتی مدارس خرمشهر و حاشیه‌های شهر اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی از واحدهای آموزشی خرمشهر فاقد انشعاب آب هستند. «عزیز منصوری» نیاز مهم مدارس در فصل گرما را دستگاه‌های خنک کننده دانست و افزود: ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه کولر نیاز مدارس خرمشهر است که از این نیاز فعلا با همکاری سازمان منطقه آزاد اروند فقط تعداد ۴۰۰ دستگاه کولر تحویل آموزش و پرورش خرمشهر شده است.
منصوری گفت: کولرهای موجود در مدارس بسیار فرسوده و مربوط به سال ۱۳۷۲ هستند و جوابگوی مدارس خرمشهر و شرایط جوی سخت در فصل گرما نیستند. وی در ادامه به بدهی‌های بالای برق و آب مدارس اشاره کرد و گفت: مدارسی در خرمشهر هستند که بدهی برق آنها بالغ بر ۸ میلیون تومان شده است.

تحصیل دانش‌آموزان اهوازی در خرمشهر
سرپرست اداره آموزش و پرورش خرمشهر به تنها مدرسه شبانه روزی که در حاشیه شهر قرار دارد، اشاره کرد و گفت: ۱۴۰ دانش آموز این واحد آموزشی را‌دانش آموزان اهوازی تشکیل می‌دهند.
وی افزود: در سال‌های گذشته مراحل احداث واحد آموزشی شبانه روزی برای شهرها و روستاهای حاشیه‌نشین اهواز انجام شد، ولی به دلایلی به بهره برداری نرسید . این امر باعث شده است که اغلب دانش آموزان واحد آموزشی شبانه روزی خرمشهر را دانش آموزان اهوازی تشکیل دهند.

رتبه آموزشی خرمشهر ارتقا پیدا کند
فرماندار ویژه خرمشهر نیز در جمع بندی پایانی این جلسه گفت: در پروژه مهر و همزمان با بازگشایی مدارس تمامی ادارت موظف هستند همکاری لازم را با اداره اموزش و پرورش خرمشهر داشته باشند. «ولی الله حیاتی» عنوان کرد: لازم است رتبه خرمشهر از لحاظ آموزشی پیشرفت کند و کیفیت آموزش در مدارس بالا رود.
وی افزود: باید مشخص شود که در حال حاضر رتبه دقیق خرمشهر در آموزش و پرورش استان کجا قرار دارد و سپس سطح کیفیت را بالا برد.
حیاتی گفت: آموزش و پرورش زمانی می‌تواند موفق باشد که ورودی‌های کنکور و رتبه‌های آن در جدول آموزشی کشور بالا باشد.

خانواده‌ها گزارش دهند
سرپرست اداره آموزش و پرورش خرمشهر پس از پایان جلسه نیز در پاسخ به سوال خبرنگار همشهری که آیا دریافت وجه نقد از دانش آموزان توسط مدیران مدارس قانونی است، گفت: مدیران مدارس شهرستان خرمشهر به هیچ وجه اجازه دریافت هیچ گونه وجه نقدی در مدارس دولتی را ندارند.
منصوری افزود: دریافت پول در مدارس هیأت امنایی و مدارس دولتی که کلاس‌های فوق برنامه برای دانش آموزان برگزار می‌شود کاملا اختیاری بوده و با هماهنگی اولیا در صورت لزوم انجام می‌شود .
این مقام مسئول در پایان گفت: خانواده‌های خرمشهری در صورت مشاهده چنین مواردی مستقیما به اداره آموزش و پرورش خرمشهر مراجعه کنند و آن را گزارش دهند.

به گزارش همشهری، سالی که گذشت برای برخی از اولیای دانش آموزان خرمشهری سال سختی بود، چرا که مردم با دریافت خودسرانه وجه نقد در حین ثبت نام برای دانش آموزان خود در مدارس دولتی مواجه شدند. از طرفی مسئولان آموزش و پرورش اظهار می‌کردند که گرفتن وجه نقد ممنوع است و از طرفی دیگر مدیران به اولیا برای پرداخت شهریه‌های غیر قانونی در مدارس دولتی فشار وارد می‌کردند.
باید امسال منتظر ماند و دید آیا سناریوی گرفتن شهریه در مدارس دولتی خرمشهر همچون سال گذشته از سوی مدیران اجرا می‌شود یا خیر؟
———-
منبع: روزنامه همشهری

اشتراک این خبر در :